27 Haziran 2014 Cuma

EN SIKI TAKİPÇİME SÜRPRİZ HEDİYELER:)

  Eveett bu ayın şanslı takipçisi Pamukluzeytin:) En çok yorum yapan takipçim olduğu için en sıkı takipçi seçtim kendisini.Bunu aklıma estikçe yapmayı düşünüyorum,ona göre takipte kalın:) Hediyeler her zaman farklı ürünler olucak.Pamuklu zeytine seçtiğim hediyeler de bunlar.Bayram temizliği için güvenle kullanabilir.Bitkisel olduğu için eldivensiz de içiniz rahat bi şekilde kullanabilirsiniz.Özellikler aşağıda :)
  İyi günlerde kullan pamukluzeytin:)



ersağ
Özellikleri:

Ersağ Özel Yağçözücü zorlu mutfak yağ lekelerini temizlemek için özel formüle edilmiş bir üründür.Konsantre bir temizlik ürünüdür. Ellerinizi yıpratmadan, kullanılan bölgede göz alıcı ve etkili temizlik sağlar.

Kullanımı :

Kullanacağınız bölgeye püskürttükten sonra bir müddet bekleyip durulayınız. İlk kullanımlarda direkt kullanılır. Bir süre sonra 1/1 yada 1/3 oranında sulandırılarak kullanılır. Sıcak su ile kullanılması tavsiye edilir.

Daha kalıcı temizlik elde edebilmek için, ürünümüzü kullandıktan sonra kuru bir bez ile kurulamanız tavsiye edilir.

ÜRÜNÜMÜZ (STPP) FOSFAT İÇERMEZ.




ersağ

Özellikleri:

Çok amaçlı bir temizlik ürünüdür. Evinizin bütün sert yüzeylerinde, pencere pervazlarının temizliğinde, halı, koltuk kanepe lekelerinde, özel formüle edilmiş ev genel temizlik ürünüdür. Damla en konsantre ürünümüzdür.Ama akışkan sıvı kıvamdadır.Özel formülü sayesinde cildinize ve kullanıldığı yüzeye zarar vermez. Kirlenmeyi geciktirir.

Kullanım Şekli:

Lekeli kumaş yada çamaşırınızın üzerine bir miktar ılık su döküldükten sonra, lekenin üzerini kapsayacak şekilde damla konsantre ürünümüzden dökün. Yaklaşık 5 dakika sonra, lekeli bölgeyi rengi solmayan bir bezle ovalayarak silin. Herhangi bir lekeye, başka bir kimyasalla müdahale edildi ise leke çıkmayabilir.Unutmayınız! Her leke çıkmaz ve kumaşla bütünleşir. Damla ile ayna, cam, masa ..vb temizliğinde 1 lt suya 3 damla, halı, koltuk ve kanepelerinizde 1 lt suya 5 damla konularak kullanılır.


ÜRÜNÜMÜZ FOSFAT (STTP) İÇERMEZ.

6 yorum:

  1. Ayy çok teşekkürleeerrr....halılarımı yıkamaya gönderip evi sıkı bi temizlikten geçireyim diyodum.zamanlama manidar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evinizin bloggerı modamımoda blog her zaman yanınızda:) blogger dediğin takipçisinin neye ihtiyacı olduğunu hisseder:)

      Sil
  2. Bi sonraki sürpriz hediyen temizlik ütü filan yapcak hamarat bi teyze olursa blog sekreterin bile olabilirim sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe önce kendime bulmalıyım öle bi teyze kardeşi filan olursa da sana yollarım:)

      Sil
  3. O zaman sizin sıkı takipçinizim artık:)))Kazananı tebrik ederim..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belli mi olur belki bir sonraki şanslı kişi siz olursunuz:)

      Sil