12 Ağustos 2014 Salı

TRENDYOL MİLLA ALIŞVERİŞİM

Günlerrrdir alışveriş yapamadım,alışveriş sitelerini turlayamadım,ahhh neler kaçırdım kimbilir nelerrr:) Trendyola girdim hiii ne göreyim Milla'da yüzde seksene varan indirim vaarrr,hemen abloşlarıma duyurdum tabi ilk iş:) Sonra pıt pıt sepete atılsın ürünler:) Aslında desenli pantolon hiç giymedim,başkalarında görünce hoşuma gidiyo ama kendime yakıştıramyorum nedense gerçi hiç denemeden nerden biliyosam yakışmıyacağını hıh belki de harika olcak:) olmak zorunda aldım artık:) Bu çiçekli pantolonu sarı uzun tunikle giymeyi düşünüyorum gerçi ortada sarı tuniğim filan da yok ama buluruz yaaaavv:)


çiçekli sigaret pantolon

Etnik desenleri pek sevmesem de bu pantolonu almak geldi içimden,ağustos sonu planladığımız gibi tatile gidebilirsek benim için kurtarıcı bi parça olacağını düşünüyorum,efil efil:)Üstelik epey bi parçayla da kombinlenebilir cinsten görünüyo:)

bol pantolon

İşte buna bayıldımm,çok kombin yaparım ben bu pareoyla:)
Pufff yıkıldım resmen yetmişe aldığım etek sen git kırk lira ol,hıh sen hala sezonunda almaya devam et böyle yıkılırsın işte,yok yok kararlıyım sezon başı almak yok bundan sonra!


uzun pareo

6 yorum:

  1. hepsi harika seçimler olmuş güzel günlerde giy.

    YanıtlaSil
  2. Tiril tiril bu pantalonları seviyorum. Bu sene şöyle ananaslı,papağanlı olanından aldım.Pek rahat..
    Hepsi çok güzel güle güle kullan
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Ayy papağanlı ne güzeldiiirr:) güle güle giyin siz de:)
      sevgiler

      Sil
  3. ayyy.... çok beyendim hepsini bende o çiçekli pantolondan kızıma alayım bari :)) arada bende giyerim zaten beraber giyiniyoruz :))))

    YanıtlaSil