13 Ağustos 2014 Çarşamba

BU AYIN TALİHLİSİNE HEDİYEMMM:)

 Aklıma estikçe hediye dağıtma çalışmalarım devam ediyor efendim:) Bu ay hediye kazanan talihlimiz Hendekuka:) En çok yorum yapan kendisi olmuş tebrik ediyorum:) Belli aralıklarla bunu yapmaya devam edicem, tabi bir kere hediye alan bidaha alamıycak ki haksızlık olmasın ve herkese kısmet olsun dimi ama:) Hendekuka'ya cici yorumları için teşekkür ediyorum:) Bu arada sadece yoruma bağlı olarak değil mesela kafama göre 100. üyeye veya 80. üyeye de verebilirim:) O yüzden takipte kalın:) Hediyeler her seferinde farklı olacak blogcanlarım:) Hendekuka güle güle kullansın:) Benim çok beğenerek kullandığım ürünler:)



  Ersağ Leylak kokulu Duş Jeli, vücut temizliği için özel formüle edilmiş hoş kokulu bir üründür.Duş Jelimiz cildinizi kurutmaz ve mükemmel  temizlik sağlar.     Duştan sonra ferahlık ve canlılık hissedersiniz. Ersağ  Duş Jeli cilt ph' ına(5,5) uyumludur.Kabak lifi yada doğal lifle kullanılması önerilir.Cildinizin pürüzsüz ve yumuşak olmasına yardımcı olur.


Ersağ Islak Havlu, özel formülü ile günlük yaşantınızda cildinizin PH dengesini bozmadan cildi nemlendirerek, derinlemesine temizlik sağlar.Her alanda kullanılabilir.İçeriğinde alkol ve paraben yoktur.1 pakette 12 adet vardır.Cilt phına uyumludur.


11 yorum:

  1. kafam meşguldü baya uzak kalmışım blogdan.enerji depoladım geri geldim. gelsin yeni havadisler mamalar sofralar.incelemeye hazırız efenimmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok yakında yeni parti:) takipte kalın efenim:)

      Sil
  2. Bu arada son zamanlarda yeni sofra paylaşımı göremiyoruz. Yok mu kutlancak bişiler:)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten mi ayyy inanmıyorum çok sevindim ne çok yorum yapmışım ben öyle, çenem düşmüş herhalde :)) ama iyide olmuş ilk defa bu kadar çok konuştuğuma seviniyorum ablam duysa şaşırır, konuşmayla hediye kazandığıma, genelde ben konuşurken o uyuya kalırda :)))
    Hayal Hayall çok teşekkür ederim. Bak gene çenem düştü susamıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha güldürdün beni güle güle kullan:)

      Sil
  4. Hediyelerimi aldım çok teşekkür ederim takibe devam :))

    YanıtlaSil