12 Kasım 2014 Çarşamba

DİKİŞ DERGİLERİM:)

Bu sene dikiş öğrenmekte çok kararlı olsam da, evime çok yakın olan kültür merkezinde bayram sonrası dikişe başlayacağımı sanıp da kursa hoca bulamadıkları için kurs açılmayacağını öğrenip de büyük hayal kırıklı yaşasam da Allah'dan ümit kesilmez:) Görümcem kursa başladı ve öğrendiklerini bana öğretiyor,evimiz de yakın olduğu için sorun yok yani:) Düz etek kalıbı çıkarmayı öğretti şimdilik.Bedenime göre kalıp çıkartıp kestik.Bu akşam da dikme aşamasına geçeceğiz inş. Ben de bugün Kızılay'a gidip dergi baktım.Kapağını gözüme kestirdiklerimden aldım iki tane:) Dergileri Şık Düğme'de aldım.Her türlü hobi malzemesini bulabileceğiniz bir yer.
Ne zamandır aradığım puantiyeli peçeteyi de Moda Çarşısında buldum:)


creazion 2014

burda dergisi eylül

burda dergisi

7 yorum:

  1. Öğrenirsin kendi kendinede neden olmasın zaman alır sma zor degil yapabilirsin yeter ki içindeki Dikiş Aşkın'ı söndürme kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. Bilmedğim şey dikiş :)) İnş. öğrenirim..
    Sizi takipteyim..Bloguma da beklerim..

    http://gulsahinsihirlidegnegi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnş. hepimiz öğreniriz:) geldim ben de:)

      Sil
  3. yaaa kıskandım ama ya bende baslamak ıstıyordum ısmek kurslarına okul saatlerım uymadı baslamak ıcın de malum bır mıktar para harcamak gerekıyor beceremezsem dıye korkuyorum bana onerebılecegın bır yontem vs var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de elim çok yatkın değil aslından ama isteyince herşey olur:) Kalıp çıkarmayı öğrendikten sonra daha kolay.Ben dün akşam burda dergisinden kalıp çıkarmayı öğrendim.Kalıp olunca koy kumaşın üzerine kes daha kolay:)İnş. çok iyi öğreniriz:)

      Sil