26 Eylül 2014 Cuma

BURHANİYE PLAJI

Günaydınlaaarr:)
Tatil postlarına devam ediyoruz bugün de.Epey post olacak belli ki.Vakit buldukça yazcam inş. Yani işyerinde sistem gittikçe dersem daha doğru olacak.Bu aralar biraz yoğun,aslında en boş olduğumuz dönemler olması gerekirken tam tersi oldu:) Neyse çok şükür diyelim ve tatile geçelim:)
Burhaniye plajını Altınoluktan daha çok beğendim.Aslında internette suyun çok soğuk olduğunu filan okumuştum ama biz geçen hafta gitmemize rağmen su öle çok da soğuk değildi.Tabi biz öğlen vakti gittik o ayrı.Özellikle çocuklu aileler için tam ideal deniz,baya bi ilerledikten sonra derinleşiyor.Çocuklarınızla rahatttça gidebileceğiniz bi plaj,üstelik deniz çok temiz.Kum da güzel.Biz gittiğimizde de bikaç kişi vardı sadece,plaj baya büyük,yoğun dönemlerde bile gitseniz dip dibe olmuyorsunuz kimseyle giden arkadaşlardan duyduğum kadarıyla.








Bu foto da dalga gelene kadar yazıp fotoğraflayabilcen mi bakalım diyen kocişe gelsin:) Gerçi kaç kez denedim ama olsun başardım ya ıhıhıhıh:) en sevdiğim zafer kocişe karşı kazandığım zaferdir haha:) Gerçi aceleden fotoda parmağım çıksa da olmuş mu olmuşşş:)



Şu an Ankarada donarken tatil postu yapmak da zor yahuu, deniz fotolarına bakarken bile bi içim üşüdü yani:) Hadi bi an önce yaz gelsin:)

8 yorum:

  1. Aaaa Burhaniye'ye de mi gittiniz.Aslında ben de geçen sene gittiğimde deniz buz gibiydi. Sonra bu sene bizimkiler yazlık aldılar ordan. Bayram tatilinde tekrar gittim deniz cam gibi ve ıpılıktı. Çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de isterdim doğrusu ordan yazlık almak,sizinkiler güle güle otursun:) Altınoluk Burhaniyeden daha soğuk sanki ya da bize öle geldi:)

      Sil
  2. Bugünlerde ayaklarım o kadar üşüyo ki şu sıcak kumlardan evde de olaydı iyiydi:)

    YanıtlaSil
  3. ben balıkesirliyim yvalık ve buhaniye plajını tek geçerim çok güzel gerçekten takibe aldım seni http://keremlegunler.blogspot.com/ bizim adresimiz beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniiizzz:) evet katılıyorum size çok güzel plajları gerçekten:)

      Sil
  4. Burhaniye Ören'e gittim ben 4 yıl önce,deniz gayet soğuktu.Bu sene denizlerde bir sıcaklama var gerçekten.Nedenini bilmiyorum ama ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet genelde soğuk oluyomuş da bu sene bizim şansımız varmış diyelim:)

      Sil