29 Eylül 2014 Pazartesi

AYVALIK-CUNDA ADASI

Ahhh Ayvalık bayıldım ben sana ama yaaa,seyretmelere doyamam ki seni:) Eşsiz denizini mi sevsem,harika manzaralarını mı,müthiş doğayı mı bilemedim yani.Çok daha uzun süre kalıp içime çeke çeke yaşamak isterdim güzelliğini ama bir sonraki senelere inşallah:) Az laf çok manzara diyor ve konuşmama fotolar eşiliğinde devam etmek istiyorum a dostlar:)
Evet şu an yün şalım ve ben tatil postu yapıyoruz Ankara soğuğunda ve yazı özlemle bekliyoruz,Ankarada çok ama çok kısa sürdü yaz.Kış da bitmek bilmiycek anlaşılan.Şimdiden donuyoruz:(
Neyse yazdan bahsedelim de içimiz ısınsın:) Ayvalık diyorduk dimi.Tam olarak herbir tarafını sevdiğim Ayvalık:) Gezmeye başlamadan önce internetten bakıyoruz eşimle nerelere gidebiliriz diye.İlk önce Cunda Adasına gitmeye karar verdik.Kara bağlantılı bi ada olması müthiş bişey:) Direk aracınızla adaya ulaşabiliyosunuz yani.
Bu fotoğrafi arabanın camında çekmiştim.Manzara öyle harika ki hiç durmadan fotoğraf çekesim geliyodu:) 



Burası da Ayvalık Sahil yolu,kartpostal gibi dimi ama:)




Evettt Cunda Adasındayız:) Adım başı aracı durdurup foto çeke çeke bi hal olduk yahu:) 




Burası da adanın en yüksek kısmı,burdan aşağı doğru inerek sahile ulaşabilirsiniz

Bu manzaraya bittim ki ben:)



 Burası da Değirmen kafe,adanın en yüksek kısmında bulunuyor ve manzarası harika


Değirmen Cafenin hemen yakınında Panagia Kilisesi var fakat harabe şeklinde,sadece 3 duvarı ayakta kalabilmiş.Restore edilmeyi bekleyen yapılar arasında.



3 yorum:

  1. Harika bir post olmuş, çok güzel fotoğraflar. Ben de çok istiyorum Ayvalık'a gitmek bakalım ne zaman kısmet olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle gitmelisiniz:) Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Ay bayıldııımm.huzur akıyo fotolardan..

    YanıtlaSil