9 Ekim 2014 Perşembe

MİCKEY-MİNNİE MOUSE TEMALI DOĞUMGÜNÜ PARTİSİ

Çok kardeş olmanın sonucu olarak tabi ki bizde doğumgünü bitmez:) Ama razıyım ben 4 kız olmak harika bi duygu:) 2 ablam ve ben Ankarada bi ablam da Sakaryada. Skaryadaki ablamın çocuklarının doğumgününü kutladık.Aslında birininki henüz gelmedi ama her zman toplanamdığımız için ikisininkini bi arada kutladık.O yüzden konsepti Mickey-Minnie Mouse seçtik:) Artık kırmızıdan çok sıkılsak da ortak renk olarak kırmızıda buluştuk mecburen:) Bayramda ailemin köydeki evinde toplandığımız için orda kutlayalım dedik.Parti malzemelerini önceden alıp köye götürdük tabi.Bayramın 3. günü kutlammazıı yaptık.Pek bi kalabalıktık çok güzel geçti çok şükür.



 MENÜ;
1) Yaprak sarması
2)Kabak Tatlısı(annemin bahçesinden:)
3)Tencere böreği
4)Çiçek poğaça
5)Peynirli poğaça
6)Kısır
7)Pancar salatası
8) Muhallebili kurabiye
9)Baklava
10) Kanepe( mickey kurabiye kalıbıyla tost ekmeğine şekil verdim üzerine de acıka,süzme yoğurt ve çikolata sürdüm)
11)Yaş pasta



Afiş önceki uğurböcekli doğumgünümüzden kalma.Ben de uğurböceklerini kapattım bi şekilde:) Kuzlarımın biri 1 biri sekiz yaşına girdi.Yalnız sekizi yapana kadar canım çıktı:) Köyde malzemelr kısıtlı olduğu için.

Biz ablamla afiş süsleme ve masa hazırlama görevini üstlendik,eniştem balon şişirdi kociş de astı. İşbölümünün faydaları:)





Evet karşınızda maskeli dörtlü:) parti malzemeleri tabi yine internetten alındı:) Selfie Çerçevesini ben yaptım.Kartonu kestim.puantiyeli kurdele aldım,kenarlarına da mickey ve minnie yapıştırdım oldu da bittiii:)




Bu da ilk göz ağrımız partinin 'baloncu amca'sı:)





Bunlar da hediyelerimiz,onları paketlemeden resimlemeyi unutmuşum.
Doğal hayat konusunda son derece titiz olan ablamdan da tabi ki doğal limonata beklenir ve tabi ki bana da şişeleri güzelce kurdelelemek kalır:)

Damatlara bi türli maske taktıramdık,aman karizmaları bozulur:) Neyse kociş ikna oldu da sonunda:) Burda da kocişin amacı karizmasını bozmayan bacanaklarıyla foto çekilerek face'e atmak:)





 Parti sonunda balonlar tavandan sökülerek kuzularla oynanır:)


benim prensesim ve iki dişi:) Bu arada prensesin kombini H.M'den:)


Bu da bizim sarı civciv Behlül:) Pozlarını yediğim kuzum:)


11 yorum:

  1. Sağlıklı nice yaşlar :)

    YanıtlaSil
  2. Simdi sıra sari civcivimde. Size de bisey begendirmek zor şimdiden başlasam ancak yetisir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveett şimdiden başlamak lazım hazırlıklara:)

      Sil
  3. Güzel nice yaşları olsun güzelliklerin, Herşey çok güzel gözüyor, Çok şirin ve sıcak bir parti olmuş, En ince ayrtınısına kadar düşünmüşsünüz:) Çok sevimli....

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı güzel yaşları olsun inşaAllah :) aslında konsepte monsepte gerekte yokmuş koskoca bi aile buluşması yetermişte artarmış bile ama böylede çok daha keyifli olmuştur eminim :) 4 kız kardeş misiniz aslında ilk tepkiyi buna verecektim şey bizde 4 kızkardeşizdir de ondan :D Evin en küçük kızı da siz oluyorsunuz anlaşılan ne de ballıdır en küçükler aman lafı uzattım gene :) Sevgiler çokca Esen kızdan tüm miniklerinize gelsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konseptli olunca çocukların pek bi hoşuna gidiyo tabi bizim de;)) evet en küçük benim hiç büyümeyen küçük;))) çok teşekkür ediyoruz esen kıza;))

      Sil
  5. bayıldım herzamanki gibi yine harika hazırlanmışz tebrikler ,ayy bizzde 4 kız kardeşiz çok güzel bi duygu :)
    sağlıklı güzel yaşlara:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Siz de şanslılardansınız demek ne güzel:) Sevgiler kocaman..

      Sil
  6. çok güzel çocuklarınız var, Allah bağışlasın.. sağlık, mutluluk ve huzurla dolu dolu uzuuun seneleriniz olsun inşallah..

    YanıtlaSil