24 Kasım 2014 Pazartesi

KORSAN TEMALI DOĞUMGÜNÜ PARTİMİZ

Günaydınlaaarr:)

   Dört kardeş olunca ve dört yeğen olunca bizde doğumgünü tabi ki bitmez:) Cumartesi de benim çimen gözümün( ortanca ablamın oğlu) doğumgünüydü. Ben de cuma günü iş çıkışı ablama gittim hazırlıklar için.Parti malzemelerini internetten aldık.Afişi,korsan bayrakları ve korsan maskesini de ben yaptım ayrıntılar sonra gelecek:)
   Çimen gözü babası gezmelere götürdü biz hazırlık yaparken,yoksa her işe el atmak istiyor.Kek çırpacak,poğaça yoğuracak,çikolata sosu yapacak:) Meraklı kuzum benim.İnş. evlenince de böyle olursun :):)
    Partinin tek olumsuz yanı fotoğraflar:( Fotoğraf tutkum çok fazla. Sözüm ev ortamında olduğu için sırf fotoğraflar harika olsun diye profesyonel makine almıştı eşim.Gerçi yine istediğim gibi olmadı ama:( Sonra onu taşıması zor ben ıphone istiyorum, o harika çekiyormuş dedim onu da aldı kociş. Ama yine yok yine yok.Hep instagramın yanıltması. Photoshoplu fotoğrafları koyup filtre yok ıphone la çekiyorum yorumları beni yanılttı hep.Aslında çok da fena sayılmazdı çekimi ama partide bir iğrenç çekmiş ki telefonum beni çok kızdırdı.Ama bu sefer eşime diyemem heralde bunu da değiştireceğim diye:):) Işıktan mıdır yoksa çok özen göstermenin sonucu mudur bilmem.Bazen oluruna bırakacaksın çok heves etmeyeceksin o yüzden:( Yoksa o kadar heves edersin fotoğraflar böyle berbat olur:(:( ıııııııııyy ıphone seni kırasım varrrr!! Gece ve ev ortamında fotoğraf çekilmekten nefret ediyorum.Bir dahaki partiyi kırda yapalım en iyisi:)


Çimen gözüm bu ara korsanlara çok ilgi duyuyordu. Biz de mutlu olacağı bi konsept olsun istedik.Salonu sürekli kilitledik görmesin diye. Herşey hazır olunca hepimiz salona geçtik mumları yaktık ,ablamla geldi kuzum nasıl sevindi anlatamam:) Bir an gülümsemesi bile bütün yorgunluklara değer:)



 Menüyle ilgili ayrıntılı bir post yapacağım inş.:)









 Korsan kostümüne bir dünya para vermeye gerek yok.Bu kostüm şapka ve kılıç hariç evde olan parçalardan oluşturuldu:) Zaten kılıç ve şapka da uygundu.Kılıç plastik gibi bir şey, keskin değil yani:)
Siyah yelek,beyaz badi,bol gelen bir eşofman altı ve baba çorabı gayet iyi işinizi görebilir:)



 Alt resimdeki korsan maske de benim eserim. Bir insanın resme hiç mi yeteneği olmaz yahu:) Bir korsan kafası bile zor çizdim ya:) Çok da benzemedi ama olsun idare eder:)


Takı sandıklarını da korsan sandıklarına çevirdik:) Bir milyoncudan korsan paraları aldık,diğer sandıktakiler de altın para şeklinde çikolata.Çocukluğumuzda ne meşhurdu bunlar,hala varmış:) 


Bunlar da kuzumun hediyeleri:) Korsan sandıkları hariç tabi canım:) Onlar sadece konseptin bir parçası:)

Çimen göz hediyelerini açarken de bizim sarı kafa(küçük ablamın oğlu) onu seyredip durdu.Hediyeleri açmaya kalkışınca tabi bizim çimen göz hemen kaşlarını çattı onlar beniiim diye:


Bütün gece orgla kafamızı şişirseler de onlar herşeyler,canlar,ballar:)


Ayyyhh bir partinin daha sonuna geldik efeniiimm:) İyi ki doğmuş benim kuzum vee ben iyi ki onun teyzesi olmuşum:)

8 yorum:

  1. Her şey için tesekkur ederiz teyzesi. Çok sansli benim çimen gözüm senin gibi bi teyzesi olduğu icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zevkti benim için,teyzesi kurban olur onaaa:)

      Sil
  2. Her zamanki döktürdünüz elinize sağlık.iyi ki doğdun çimen gözüümmm.nice senelereee..

    YanıtlaSil
  3. Keşke benimde teyzem olsan..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teyzen de olurum arkadaşın da bebeğiimmm:)

      Sil
  4. Ya ama süper olmuş yine:)Benim iki tane yeğenim var ama bir türlü şöyle içimize sinen konseptli bir parti yapamadık. Martda erkeğin dogum günü yapmaya niyetimiz var:)Senden bolcana yardım alcamm canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnş. canım her zaman yardımcı olurum elimden geldiğince:) Temalı olunca daha bi seviniyolar sanki.Bütün gece kılıç salladı bizimki de ben iyi korsanım diye:)

      Sil