21 Kasım 2014 Cuma

KEÇEYLE DEFTER KALEM SÜSLEMECE

   Günaydınlar sabahın hayrında kalkıp yola koyulanlar,günaydın hala sıcacık yatağında pinekleyenler,günaydın çocuğunun ağzına zorla bir şeyler tıkmaya çalışanlar,günaydın evden dışarı çıkası gelmeyenler ve günaydın masa başında oturmuş nette gezinenler ya da teli elinde sosyal paylaşım sitelerinden çıkamayanlar,hepinize günaydınlar olsun:)
Dün hobisitesinden almış olduğum ürünler geldi hepsi gayet güzel,bu siteyi tavsiye edebilirim:) Veee akşam ne yaptım hemen gelen ürünlerle işe koyuldum:)
     Denediğim tariflere her ne kadar internetten baksam da beğendiğim tarifleri tarif defterime geçirme gibi bir huyum var:) Denenmiş tarifler diye bir kitap filan da çıkarmayacağım ama en fazla torunlarıma hatıra kalır:) Aşağıda görmüş olduğunuz şirin defter kara kaplı bir ajandaydı 2007 den kalma:) Tabi mutfağım kırmızı beyaz olduğu için ve bu kara kaplı defter mutfağıma hiiiç yakışmadığı için dolabın içinde saklanıyordu.Artık mutfağıma uyduğuna göre dolap içlerinden tezgah üzerine terfi etmesine izin verdim:) 
        Keçeyi defter ölçüsünden biraz daha büyükçe kesip defter kaplar gibi kapladım ve kumaş yapıştırıcısıyla yapıştırdım.İlkin iç kısımlarını uhuyla yapıştırdım ama tutmadı açıldı.Sonra kumaş yapıştırıcısını denedim iyi yapıştırdı.Yani bu ürünü de tavsiye edebilirm:) Burada resmi mevcuttur efendim:)
            Kalemi de yine aynı keçeyle süsledim.Tepesine de renkli keçe toplarımdan iliştirdim. Ohh pek uyumlu oldu.Mutfağımda puantiyeler uçuşuyor resmen:)

keçe faaliyetleri


keçeyle kalem süsleme

keçe dıy

keçeden defter kabı


keçe faaliyetleri

10 yorum:

  1. Harika olmuş canım puantiyeli keçelerine bayıldım ama ben :)

    YanıtlaSil
  2. Böyle defter kalemim olsa hiç kullanmam heralde eskimesinler diye..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman sana yapayım bi tane ömür boyu sakla:)

      Sil
  3. Gerçekten kalem ve defteri çok cici süslemişsiniz. Emeğinize sağlık. Bende oğlumun doğum gününde gelen misafirlerine not yazmaları için yapmış dağıtmıştım. İlginizi çekerse bende blogumda paylaştım beklerim.
    sukrancapaylasimlar.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Ben de geliyorum bloğunuza:)

      Sil